Answers to “Which hero were you calling, sir?”

Answers to “Which hero were you calling, sir?

These are the answers to

“Which hero were you calling, sir?”

a post on March 31st. If you’d like to see if you know the answers, go there first before coming back here.

Give yourself credit if you got the show or the character.

Who do you call…

  1. …when criminals in this world appear and break the laws that they should fear? Answer: Underdog Underdog Amazon Instant Video (AIV) Underdog opening at YouTube
  2. …when the FBI is helpless? Answer: Tobor, the 8th Man Tobor the 8th Man AIV Tobor the 8th Man YouTube
  3. …when it looks like you will take a lickin’? Answer: Super Chicken Super Chicken DVD Super Chicken opening at YouTube
  4. …when there’s something strange in your neighborhood? Answer: Ghostbusters Ghostbusters AIV Ghostbusters theme at YouTube
  5. …any time there’s a rumble out West? Answer: The Houndcats The Houndcats DVD The Houndcats opening at YouTube
  6. …when things get rough? Answer: H.R. Pufnstuf H.R. Pufnstuf AIV H.R. Pufnstuf opening on YouTube
  7. …when the going gets tough? Answer: Hong Kong Phooey Hong Kong Phooey DVD Hong Kong Phooey opening at YouTube
  8. …when there’s a hold-up in the Bronx? Answer: Car 54 Car 54 Where Are You? DVD Car 54 Where Are You? intro on YouTube
  9. …when all my dreams have fallen down? Answer: “Superboy” (Clark) (from Smallville) Smallville AIV Smallville theme song on YouTube
  10. …when we’ve got some work to do now? Answer: Scooby Doo Scooby Doo AIV Scooby Doo opening at YouTube
  11. …when your back is to the wall and there’s no one else to call? Answer: 21 Jump Street (any character from that is fine) 21 Jump Street AIV 21 Jump Street opening at YouTube
  12. …when some crimes go slippin’ through the cracks? Answer: Chip ‘N “Dale’s Rescue Rangers Chip ‘N Dale’s Rescue Rangers AIV Chip ‘N Dale’s Rescue Rangers opening on YouTube
  13. …when there’s trouble, you call…? Answer: D.W….Darkwing Duck Darkwing Duck DVD Darkwing Duck intro at YouTube
  14. …when you need some teenagers with attitude? Answer: Mighty Morphin Power Rangers Mighty Morphin Power Rangers AIV Mighty Morphin Power Rangers opening on YouTube
  15. …when you need a knight without armor in a savage land? Answer: Paladin (Have Gun Will Travel) Have Gun Will Travel AIV Have Gun Will Travel theme on YouTube
  16. …wherever there is danger? Answer: Danger Mouse Danger Mouse DVD Danger Mouse intro on YouTube
  17. …when your signal watch goes zee-zee-zee? Answer: Superman
  18. …when there are people crying for help? Answer: Hercules
  19. …when you need someone to to champion the cause of the innocent, the helpless, the powerless? Answer: Michael Knight (Knightrider) Knight Rider AIV Knight Rider intro at YouTube
  20. …to stand against the vampires, the demons, and the forces of darkness? Answer: Buffy the Vampire Slayer Buffy AIV Buffy intro on YouTube

How did you do?

This post by Bufo Calvin originally appeared in the The Measured Circle blog.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: